2013. az elektromos meghajtás kutatás-fejlesztésének kezdete. Előzetes tapasztalatokból építkezve elkezdődött a meghajtás testreszabása.

K+F kezdése 

   Alapítás      

Az Electromega Kft. 2009-ben alakult meg. Az elektromos hajtáslánc szabadalmának tulajdonosa. Második generációs családi vállalkozás.

Fejlesztő mérnökcsapatunk első kukásautója több mint 15.000 km-t gyűjtött jelentős meghibásodás nélkül. Kiváló felhasználói visszajelzés.

  Első kukásautó

       Prototípus

A második teljesen elektromos hulladékszállító autónk, kétszer jobb teljesítménnyel. A jogszabályoknak és a közlekedési hatóságok előírásainak megfelelt, rendszáma NNB-804, felhasználó tesztelte.


Megismételhető gyártási folyamatok, előnyösebb árak. 450 darab éves termelés, egyharmada a hazai, kétharmada a külföldi piacra. Párhuzamosan a kamion hatótávnövelő kutatás-fejlesztési projektjének elindítása, melynek célkitűzése a 800 és 1000 km-es hatótáv. 

Sorozatgyártás

Gyártás      

A prototípus tesztelése során szerzett tapasztalatokkal bővített típus kis sorozatos gyártása. 10+10 darab teljesen elektromos kukásautó gyártásának előkészítése hazai és nemzetközi piacra.

Electromega Kft.

Cím:
Debrecen,
Köntösgát sor 1-3.

E-mail:
info@electromega.hu

Kövess bennünket

Nyelvek

© 2017 Minden jog fenntartva - Electromega Kft.