Electromega E-DRIVE

 Széles alkalmazhatósági kör

12-, 18-, és 26 tonnás elektromos alvázak. A teljesen elektromosan meghajtott alvázak esetében a végfelhasználó számára lehetősége adatik saját felépítményével szerelni az elektromos, EU típus bizonyítvánnyal rendelkező alvázat.

Az elv, amivel meghajtottuk, a hulladékszállító autónkat, tökéletesen alkalmas gyakorlatilag, bármilyen típusú és méretű nehézgépjármű meghajtására. A személyautótól kezdve a 23 tonnás teherautóig. Tehát alváztól és felépítménytől függetlenül, az Electromega elektromos meghajtását bármilyen márkájú, méretű járműbe bele lehet építeni.

Jellemzők

  • Teljesen környezetkímélő, nulla emissziós, elektromos meghajtású szemeteskocsi
  • Egyszerű hajtáslánc sebességváltó nélkül szerelt, innovatív műszaki megoldás, a jövő technológiája
  • Egyedi kutatás fejlesztéssel optimalizált vezérlő rendszer, a teljes autó adatforgalmát monitorozva
  • Az on-board töltő választható töltési időt tesz lehetővé (4-10 óra), akár gyorstöltés is lehetséges
  • Az akkumulátorok egyedi fejlesztésű BMS (Batttery Management Systems) rendszerrel van ellátva
  • Nem változik lényegesen a diesel üzemühöz képest a tengelyterhelés és az összsúlya az elektromos gépkocsinak

Motor

AC (Aszinkron motor)

Teljesítmény

90 kW - 160 KW

Software

Hibamentes, intelligens és megbízható

Rendszer

Az elektromos meghajtás vezérlő, egyedi fejlesztésű vezérlő rendszer. Az elv, amivel meghajtottuk, a hulladékszállító autónkat, tökéletesen alkalmas gyakorlatilag, bármilyen típusú és méretű nehézgépjármű meghajtására. A személyautótól kezdve a 23 tonnás teherautóig. Tehát alváztól és felépítménytől függetlenül, az Electromega elektromos meghajtását bármilyen márkájú, méretű járműbe bele lehet építeni.

Akkumulátor

LiFePO4 
100 - 135 kWh

Töltési idő

8 - 10 óra
400V, 32A

Hatótáv

130-150 km
(egyszeri gyűjtéssel)

Szervíz

Szervizigénye a robbanómotoroshoz mérten kb. 30%. Nincs kipufogó, katalizátor és az ezekhez tartozó szenzorok, nincs turbó, üzemanyagrendszer, kuplung, sebességváltó és még sorolhatnánk. Például, a sebességváltó kihagyásával jelentősen csökkentettük a kopást, a meghibásodást és a fogyasztást. Ugyanakkor a visszatáplálás miatt a fékek igénybevétele jelentősen csökken, elhasználódásuk tehát 75%-kal alacsonyabb. A súrlódó és a hőleadó elemek száma is kevés, így a motor élettartama lényegesen hosszabb, generál javításokkal nem kell számolni, ez pedig jóval alacsonyabb karbantartási költségekkel jár. A motor olaj- és szűrőcseréje értelemszerűen szükségtelen. Egyszerű hajtáslánccal rendelkezik.

E-Drive

Electromega 13-, 18-, és 26 tonnás elektromosan meghajtott önjáró alvázak

A teljesen elektromosan meghajtott alvázak esetében a végfelhasználó számára lehetőség adatik saját felépítményével szerelni az elektromos, tipusbizonyítvánnyal rendelkező alvázat. Ezen járművek egyedi felépítményeket is kaphatnak a célfeladat ellátásának igénye szerint.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Electromega Kft.

Cím:
Debrecen,
Köntösgát sor 1-3.

E-mail:
info@electromega.hu

Kövess bennünket

Nyelvek

© 2017 Minden jog fenntartva - Electromega Kft.