Meg akarod változtatni a világot?

Hozzunk létre együtt egy elektromos jövőt!

Az Electromega Kft., Magyarország egyedülálló fejlesztésű elektromos meghajtással rendelkező kukásautója, a koszos, büdös, hangos szemétszállító járművek magasfokú városszennyező tulajdonságát teljesen megváltoztatja, hiszen zéró károsanyagkibocsátással, szinte hangtalanul suhan a város utcáin szorgalmasan gyűjtve a szemetet. Missziónk a környezetvédelem. Teljesen környezetkímélő, nulla emissziós, elektromos meghajtású szemeteskocsi. Arra törekszünk, hogy innovatív fejlesztésünkkel, tehát az elektromos meghajtásunkkal javítsuk a városok légszennyezettségét, állandó fejlesztéseinkkel segítsük az elektromos jövő megteremtését. Célunk, hogy fejlesztésünkkel jobbá tegyük a környezetünket.


A jövő szakemberei


Cégünk fontosnak tartja a jövő kutató mérnökeinek támogatását, az álláskeresésnél talán legfontosabb, gyakorlati tudás megszerzésében. A hallgatóknak lehetőségük van a kutatás fejlesztésben részt venni, mialatt segítik a kutatóink munkáját és ismerkednek folyamatosan a jövő technológiájával. Eközben lehetőségünk nyílik a tehetségük megismerésére, bővítés esetén azonnal munkát is tudunk ajánlani nekik. Számunkra nem csak a mérnökök tudása fontos, hanem a szakembereké is, éppen ezért élő tanulmányi szerződésünk nem csak a Debreceni Egyetemmel, hanem több középiskolával is.

Aktuális állásajánlataink

Arra törekszünk, hogy innovatív megoldásainkkal áthidaljuk a távolságot a környezetvédelem és a jármű használat között, így ezáltal az ország versenyképességét is. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal egyszerűbbé, könnyebbé és "zöldebbé" tegyük ügyfeleink életét, ezzel újra és újra kiérdemeljük bizalmukat. 


Amennyiben nincs az Ön elvárásainak és képességeinek megfelelő, nyitott pozíció, de szeretne az Electromega Kft-nél dolgozni, küldje el nekünk önéletrajzát és motivációs levelét, hogy megkereshessük a jövőben. Kérjük, kísérőlevelében minden esetben jelezze, hogy milyen pozícióra kíván pályázni.

Önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi e-mail címre legyen szíves elküldeni:

Köszönjük érdeklődését!

Miért jó nálunk dolgozni?


Szakértelem

A cég mindenegyes területén a folyamatok gördülékenységét, és gyorsaságát kollégáink szakértelmének és kiváló tapasztalatának köszönhetjük. Legyél akár mérnök, informatikus, közgazdász vagy értékesítő, ha a legjobbak közé akarsz tartozni, csatlakozz hozzánk!


Felelősségvállalás

Cégünk még csak pár éve van jelen a piacon, de már a kezdetek óta is tudatosan odafigyelünk a felelősségvállalás fontosságára. Nem csak a környezetvédelem iránt vagyunk elkötelezettek, de az Electromega számára fontos a fenntartható fejlődés is.


Személyes fejlődés

Kutatás-fejlesztési projektjeinkben vehetsz részt egy sokszínű csapat tagjaként, miközben folyamatosan ismerkedhetsz a jövő technológiájával. Így az egyedülálló technológia megismerésével, egy nem mindennapi képzettséget szerezhetsz.


Jó ide tartozni

Nálunk nemcsak a szakmai feladatokhoz találod meg a legjobb csapatot, hanem olyan kollégákkal dolgozhatsz együtt, akikkel a munkaidő lejárta után is jó együtt lenni.

Electromega Kft. 

Cím:
Debrecen,
Köntösgát sor 1-3.

E-mail:
info@electromega.hu

Kövess bennünket

Nyelvek 

© 2017 Minden jog fenntartva - Electromega Kft.