Víziónk

Magyarország első hatósági engedéllyel rendelkező teljesen elektromos meghajtású hulladékgyűjtő gépjárművének megépítése, amely gazdaságosabb, mint az azonos kategóriájú hagyományos robbanómotoros szemeteskocsi.

2020-ig a kukásautó 3 méretváltozatának elkészítése a cél. A sorozatgyártás ma belátható volumene legalább évi 450 darab. Ebből évi 100-150 darabot szánunk a magyar piacra.

Legalább egy jelentős magyar buszgyártó részére kívánjuk az általunk épített elektromos meghajtást beszállítani, és természetesen ezen kívül kivitelre is szánunk jelentősebb mennyiséget.

2020-ig kifejlesztjük, és sorozatgyártásra alkalmassá tesszük az elektromos kamion jelen ismereteink szerint 800-1000 km-t lefedő hosszú hatótávolságát elősegítő technológiát.

Missziónk

Missziónk a környezetvédelem. Teljesen környezetkímélő, nulla emissziós, elektromos meghajtású hulladékgyűjtő gépjárművek alkalmazásával.

A hulladékgyűjtő autók napi 40-50-70 liter gázolajat fogyasztanak, ezért magas a károsanyag-és a zajkibocsátásuk, de ezen felül megterhelő a járműparkok fenntartása is. Az általunk javasolt elektromos hulladékszállító autó alkalmazása kiküszöbölné ezeket a problémákat, hiszen a működési és fenntartási költségei jóval alacsonyabbak a hagyományos robbanómotoros kukásautókéhoz képest, ugyanakkor jóval csendesebbek, és a károsanyag-kibocsátásuk nulla. Sőt, az elektromos kukásautó esetében a robbanómotor és egyéb alkatrészek olajszükséglete hiányában, évente körülbelül 60.000 liter fáradt motorolajtól mentesülünk.

Electromega Kft.

Cím:
Debrecen,
Köntösgát sor 1-3.

E-mail:
info@electromega.hu

Kövess bennünket

Nyelvek

© 2017 Minden jog fenntartva - Electromega Kft.